Vücut Temizliği Nedir ve Nasıl Olmalıdır?

Kişisel bakım nasıl olmalıdır denildiğinde akla ilk gelen vücut temizliğimiz değil mi ?
Peki vücut temizliği nedir ve nasıl olmalıdır sorusu gelmiyor mu ?
Vücut temizliği ile alakalı bir kaç tüyo da bizden !

Vücut Temizliği Nasıl Olmalıdır ?

1. Temizliğin ilk basamağı temiz kokmak değil mi ?Maksimum 2 günde 1 duş almak birinci kural . Bunun yanı sıra duştan çıktıktan sonra bir vücut losyonu, vücut bakım yağı veya köpük kremler ile vücudunuzu nemlendirmelisiniz. Bu sayede vücudunuzun kurumasının önüne geçerken de kan akışını hızlandırarak kendinize masaj yapabilirsiniz.

2. Duştan sonra bir deo-sprey veya ter önleyici diğer kozmetik ürünler ile 24 saat boyunca terden korunabilir veya kötü kokmanın önüne geçebilirsiniz. İçerisinde alüminyum olan koruyucuların dışında doğal içerikli ürünlere yönelmenizi de tavsiye ediyoruz. Bu sayede sağlığınız için de güzel bir adım atmış olacaksınız.

3. Duştan sonra yapılabilecek olan kişisel bakım ise tırnak bakımı olmalıdır. Hazır duş sayesinde yumuşamış tırnak etleri ve tırnakların gerektirdiği şekilde kesme işlemi veya törpüleme işlemi kolaylıkla yapılabilir. Bu şekilde hem zamandan tasarruf yapmış hem de kişisel bakımınızı ihmal etmemiş olursunuz.

Vücut bakımı ve kişisel bakım ürünlerini çok uygun fiyata satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. TIKLAYIN

4. Duş esnasında vücudunuzdan ölü derileri atmak için vücut peelingi yapabilir ve varsa vücudunuzda çıkan sivilcelerin önüne geçebilirsiniz. Peeling sayesinde özellikle sırt, omuz ve ensede oluşan siyah noktalardan da kurtulacaksınız.