Toppik ve Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Nedir? Nasıl Kullanıır ?

Toppik ve Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Nedir? Nasıl Kullanıır ?

İki çeşit ürün mevcuttur. Bunlar Toz ve sprey şeklinde iki farklı türü olan saç dolgunlaştırıcılar. Bunlardan birisi Toppik toz halinde yanında sabitleştirici spreyi Toppik Saç Fiberi ile diğeri ise Saç Dolgunlaştırıcı Sprey.
Toppik, seyrek saçları saniyeler içerisinde gürleştiren özel keratin lifleridir. Toppik saç fiberi, saçlarınızı olduğundan daha gür gösteren ve herhangi bir yan etkisi bulunmayan mikrolifler halindeki çözüm ürünüdür.
Keratin, çok sert ve dayanıklı bir protein çeşididir. Keratin denince akla yalnızca saçın gelmesinin nedeni, saçın %75’inden fazlasının keratin proteininden oluşmasıdır. Fakat keratin aynı zamanda diş, tırnak ve deride de bulunur. Toppik’in içerisinde de toz halde keratin bulunuyor. Saçın ham maddesiyle toppiğin içerisinde bulunan proteinin aynı olması, ürünün insan
vücuduna aykırı olmadığının ispatıdır.

TOPPİK NASIL KULLANILIR?
Öncelikle saçlar yıkanmalı ve bir havlu ile tamamen kurutulmalıdır. Toppik yalnızca kuru saçlar üzerinde etkili bir üründür. Toppik kutusunu saçınızdan 10 ile 15 cm uzak tutarak sallayınız. Ürünü daha dar alanda kullanacaksanız, kutuyu biraz daha yaklaştırmanız gerekecektir. Saçınıza toppik dökerken, başparmakla işaret parmağı arasındaki bölgeyi alnımıza siper olarak kullanabiliriz. Burada tozun göze ve yüzün diğer bölgelerine dökülmesi engellenebilir. Saçınızın seyrekliği tamamen kapanana kadar toppik dökmeye devam edebilirsiniz. Saçınız tam anlamıyla dolgunlaştığında partikülleri sabitlemek için spreyi kullanabilirsiniz.

TOPPİK BİR İLAÇ MIDIR? TOPPİK SAÇ ÇIKARTIR MI?
Toppik bir ilaç ya da tedavi yöntemi değildir. Yalnızca saçınızın görüntüsünü etkileyen bir kozmetik üründür. Var olan saçın, sayısında ve kalitesinde azalma yapmaz. Saçınız, yıkadığınızda tekrar eski haline döner.

HANGİ RENK TOPPİK KULLANMALI?
Saç spreyi kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken nokta, doğallıktır. Saçınızda doğal görüntüyü sağlayamadığınız zaman kullandığınız ürün karşı tarafın gözüne batacak ve estetik olmayan bir görüntü oluşacaktır. Saçınıza en uygun rengi tercih etmelisiniz. Toppik piyasada siyah, beyaz, kızıl, sarı ve kahverenginin tonlarında bulunuyor. Bu renk çeşidinin arasından,
saçınız ile en uyumlu olanı seçmek için yakın çevrenizden ve kuaförlerden destek alabilirsiniz.

SAÇ DOLGUNLAŞTIRICI SPREY NEDİR? SAÇLARI NASIL GÜRLEŞTİRİR ?
Saç Dolgunlaştırıcı Sprey, saçın yapısında bulunan keratin proteininden oluşuyor. İçeriğinde ipek liflerini de bulunduran Saç Dolgunlaştırıcı Sprey, bu sayede keratinin saç telleriyle bütünleşmesini sağlıyor ve saça dolgunluk veriyor. Dolgunlaştırıcı etkili saç spreyi doğal kaynaklı keratin ve ipek liflerinin birleşimi saçın görüntüsünü doğal bir şekilde dolgunlaştırırken, doğal içeriği sayesinde saçınıza da bakım yapıyor.

SAÇ DOLGUNLAŞTIRICI SPREY NASIL KULLANILIR?
Saç Dolgunlaştırıcı Spreyi kullanmadan önce birkaç saniye sallamanız gerekiyor. Böylelikle Spreyin içeriğindeki doğal bileşenler saçınıza uygulanmaya hazır hale geliyor. Daha sonrasında dolgunlaştırmak istediğiniz alana doğru 10-15 cm mesafeden dairesel hareketlerle az miktarda spreyi uyguluyorsunuz.
Spreyi uyguladıktan sonra uygulanan bölgeyi 15 saniye boyunca saç kurutma makinesi ile kurutuyorsunuz ve saç fırçası ile şekillendiriyorsunuz.
Sonrasında seyrek bölgelerin dolgunlaştığını saçınızın görünümünün değiştiğini dolgunlaştırıcı etkili saç spreyini uyguladıktan sonra görebilirsiniz.

SAÇ DOLGUNLAŞTIRICI SPREY YAĞMUR VE TERLEMEDE AKAR MI?
Saç Dolgunlaştırıcı Spreyler genellikle nanoteknolojiktir. Yani içeriğindeki çok ince ve mikronize lifler sayesinde saçınızla bütünleşir ve yağmura terlemeye karşı dayanıklı bir dolgunluk verir. Böylelikle Saç Dolgunlaştırıcı Spreyi yağmurda ve terlemede boya gibi akma yapmaz.

HANGİ RENK SAÇ DOLGUNLAŞTIRICI SPREY KULLANMALI?
Saçınıza bir makyaj ürünü kullanırken amacınız elbette ki saçınızın doğal ve dolgun bir görüntüye kavuşması. Saç Dolgunlaştırıcı Spreyi piyasaya 4 renk seçeneğiyle sunuyor.  Gri, siyah, sarı ve kahverengi olarak renk seçenekleri bulunan Saç Dolgunlaştırıcı Spreyi bu dört renkten birini seçerek kullanabilirsiniz. Eğer saç renginizin tonu ürünün rengiyle bire bir tutmuyorsa örneğin: yer yer siyah saçlara sahip ama çoğunlukla kır saçlıysanız “gri” ve “siyah” saç dolgunlaştırıcıları birlikte uygulayarak renk tonunuza uygun bir renk yakalayabilirsiniz.

Sitemizde satılan saç dolgunlaştırıcı ürünleri incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve satın almak için TIKLAYIN