Reneva Collagen Fit ve Reneva Collagen Beauty Hakkında Detaylar

Kolajen Nedir ?

Kolajen vücudumuzda en çok bulunan proteindir. Vücudumuzdaki bağ ve bağ dokularını oluşturarak cildimiz üzerinde dış etkenlere karşı koruyucu bir bariyer görevi görür. Cilt yapısını oluşturan bir ağ olarak kolajen cildimize güç esneklik ve sağlamlık verir. Kolajen deri, tendon, eklem, tırnak, diş, saç, kemik, kas hatta göz gibi pek çok organımızın yapı taşını oluşturur. 25'li yaşlardan sonra kolajen üretimi azalmaya başlarken , 35'li yaşlardan sonra eksikliği giderek kendini hissettirmeye devam eder. Ve cilt sarkmaları, kırışıklıklar, eklem ağrıları yaşamamız kaçınılmaz bir hal alır. 

Kolajen Peptit Nedir ?

Kolajen peptit, kolajenin en yüksek emilimini sağlamak amacıyla hidroliz işlemi ile molekül ağırlığı küçültülmüş, yüksek biyoyararlılığa sahip olan sindirimi en kolay formudur.

Proteinler kas kütlesinin artışına, korunmasına ve kemik yapımızın desteklenmesine yardımcı olurlar. 

Reneva Collagen Protein Drink Fit 250 ML

Limon ve çilek aromalı, hidrolize collagen içerikli vitaminli gazsız içecektir. İçeriğinde 3000 mg kolajen peptit ve pek çok vitamin mineral içermektedir. İçeriğinde bulunan biotin, niasin, folik asit, pantotenik asit, A, C, E, B6 ve B12 vitaminleri günlük vitamin ihtiyacınızın %50’sini karşılar.

İçerik bilgileri aşağıda ki gibidir ;

Protein 9
Yağ 0
Doymuş yağ 0 
Şeker 0 
Pantotenik Asit 3 mg
Niyasin 8 mg 
Vitamin B 121,25 ug
Biotin 25 ug 
Folik Asit 100 ug 
Enerji 42,5 kcal / 175 kj 
Karbonhidrat 0  
Tuz 0,1 g 
Magnezyum 56,25 mg
Vitamin B 60,7 mg 
Çinko 1,5 mg

Cildinizin ve vücudunuzun ihtiyacı olan kolajen, protein, mineral ve vitaminler sizinle ! Üstelik sıfır şeker ! Spordan sonra günde 1 tane tüketilmelidir. 

Reneva Collagen Protein Drink Beauty 250 ML

Daha genç ve canlı bir cilt, duru bir yüz, güzelliğinize güzellik katacak ve 25 yaşından sonra ki herkes için zamanı geriye sardıracak bir ürün.

Reneva Beauty, ihtiyaca uygun vitamin ve minerallerle desteklenen 3000 mg kolajen peptit içerir.
Cildin kolajen metabolizmasını içeriden etkileyerek kolajen üretimini harekete geçirir. İçeriğindeki C vitamini kolajen oluşumunu desteklerken , biotin saçın korunmasını sağlar.

İçerik bilgileri aşağıda ki gibidir ;

Protein 2,75 g
Yağ 0 g
Doymuş yağ 0 g
Şeker 0 g
Pantotenik Asit 3 mg
Niyasin 8 mg
Vitamin C 40 mg
Vitamin E 6 mg
Vitamin A 500 ug
Vitamin B12 1,25 ug
Biotin 25 ug
Folik Asit 100 ug
Enerji 15 kcal / 65 kj
Karbonhidrat 0 g
Tuz 0,05 g
Vitamin B6 0,7 mg

Cildinizin ve vücudunuzun ihtiyacı olan kolajen, protein, mineral ve vitaminler sizinle ! Üstelik sıfır şeker ! Günde 1 tane tüketilmelidir. 

Reneva Collagen Protein Drink Fit 250 ML ürünü hakkında detaylı bilgi almak, kullanıcı yorumlarını okumak ve satın almak için TIKLAYIN

Reneva Collagen Protein Drink Beauty 250 ML ürünü hakkında detaylı bilgi almak, kullanıcı yorumlarını okumak ve satın almak için TIKLAYIN