Neofortil M Tablet Nedir ? Neofortil M Ne İşe Yarar ?

Neofortil-M 60 ve 180 tabletlik kutularda satılmaktadır. Tam manasıyla gıda takviyesi özelliğini taşımaktadır. Fakat bu takviyelerin sperm üzerinde etkili olabileceğini belirtmeliyiz. İçeriğinde ki maddelere baktığımız da L-Carnitine , L-Arginine , Coenzyme , C Vitamini ve E vitamini’nin olduğunu görmekteyiz.
Bu vitaminler de erkeklerin sperm sayısı ve kalitesini arttırmak için etkili olabilecek maddelerdir.
Gebeliğin oluşması için erkeğin sperm sonuçlarının belirli bir kriterde olması gerekmektedir. Bunlar arasında sayı , hareketlilik, kaliteli spermin belirli bir seviyenin üzerinde olması yeterli olarak kabul edilir. Fakat bunlar üzerinde etkili bir rahatsızlığın olmaması gerekir. Varikosel bu kriterleri etkileyen bir durumdur. Bunun için küçük bir operasyon geçirebilirsiniz.
Hiç bir sorunu olmamasına rağmen seviyenin çok iyi olmadığı durumlarda neofortil m kullanılabilir. Yine yukarıda da bahsettiğimiz gibi erkeklerde sperm kalitesi , hareketliliği ve sayısı  üzerinde olumlu etkileri olduğu iddia ediliyor. Bunun haricinde içeriğinde ki vitaminleri eksik olanlar da gerekli takviye için kullanabilirler.


Nefortil M İçeriği ;

Ürün Bileşimi:
L-Carnitine Tartrat, L-Arginine Hydrochloride, Vitamin E ( dl-alpha Tocopherylacetate), Vitamin C (Ascorbic Acid), Zinc Sulfate Monhydrate, L-Glutathione, Vitamin B9 Folic Acid, Selenium (Sodium Selenate), Hydroxypropyl methylcellulose, Silica, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, Talcum

Neofortil tablet içeriği:

L-Carnitine L-Tartrate      300 mg
L-Arginine hydrochloride 125 mg
Coenzyme Q10               7,5 mg
Vitamin C                         60 mg
Vitamin E                         36 mg
Folic acid                         400 ug
Zinc                                  20 mg
Selenium                          30 ug

Neofortil M doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. İlaç değildir , hastalıkların tedavisinde kullanılmaz. 

Nefortil M ürününü incelemek, satın almak , kullanıcı yorumlarını okumak için TIKLAYIN