Gebelik Döneminde Kozmetik Kullanımına Dikkat

Hamilelik döneminde her zamankinden daha dikkatli ve titiz davranıyoruz hemen her konuda. Kozmetik ürün kullanım konusunda da kimyasal maddelerin deri yoluyla vücudumuza nüfus etmesi problemleri nedeni ile dikkatli davranmalıyız. 

  • Hamilelik döneminde saç boyama işlemi yaparken dikkatli olunmalıdır. Yapılan deneylerde bebek üzerinde zarar verici bir etki görülmemiş olsa da çok elzem durumlar söz konusu olmadığı taktirde saç boyama işlemini doğum sonrasına bırakmak daha doğrudur.
  • Saç düzleştirme ve perma işlemleri de bebek üzerinde kalıtsal bir rahatsızlık bırakacak bir deney raporu olmasa da doğum sonrasına bırakılması gereken saç bakım işlemlerindendir.
  • Deodorant , şampuan gibi kişisel bakım ürünlerini tercih ederken içeriğine bakarak organik sertifikalı olanları tercih etmeye özen göstermelisiniz
  • Cilt nemlendiricilerini ise mutlaka kullanmalısınız. Hamilelik döneminde oluşabilecek çatlaklara karşı önlem almanız , cildinizin de bu değişime ayak uydurmasını nemlenerek kolaylaştıracaktır. 

Sitemizde satışı olan çatlak için gerekli nemlendiricilerimizi incelemek ve kullanıcı yorumlarını okumak İçin TIKLAYIN

  • Gebelikte güneşin zararlı etkilerinden korunmalısınız.

Sitemizde bulunan organik güneş koruyucularını incelemek ve kullanıcı yorumlarını okumak İçin TIKLAYIN

  • Temizlik malzemeleri kullanırken de yine zararsız olanları tercih etmelisiniz.

Sitemizde organik sertifikalı ürün satışımız mevcuttur. Organik kişisel bakım ve temizlik ürünlerimizi incelemek için TIKLAYIN