Diş Fırçası ve Diş Macunu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ağız ve diş sağlığını korumanın yolu dişleri mekanik olarak temizlemekten yani diş fırçalamaktan geçer. Diş fırçalama eylemini de diş fırçası ve diş macunu ile gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle diş fırçası ve diş macunu seçerken dikkatli davranmamız gerekiyor. 

Aslında bu her kişiye göre değişmektedir. Piyasada sayısız diş fırçası bulunmaktadır. Sert , yumuşak, uzun kıllı, kısa kıllı, büyük başlıklı, küçük başlıklı. Bastırarak diş fırçalamayı seviyorsak sert kıllı fırçaları tercih etmemeliyiz. Ağız yapımız küçük ise küçük veya orta tipli diş fırçalarını seçmeliyiz. Döner başlıklı diş fırçaları da oldukça kullanışlıdır. Tüm bunların dışında en önemlisi diş fırçalarımızı 3-4 ayda bir değiştirmemiz gerekmektedir. 

Genel olarak ise yumuşak fırçalı , orta büyüklükte diş fırçaları tercih etmek hemen herkes için en uygun seçimdir. 

Curaprox 5460 Ultrasoft Diş Fırçası bu nitelikleri taşımaktadır. Sitemizde satışı bulunan Curaprox 5460 Ultrasoft Diş Fırçası yorumlarını okumak ve satın almak için TIKLAYIN

Diş macunu seçiminde de dişlerimizle alakalı sorunlara yönelik diş macunlarını tercih etmeliyiz. Diş çürükleri için olan da var, beyazlatan da leke giderende diş eti çekilmesi için olanda. 

Ağız ve diş sağlığı ile alakalı bir sorun yaşıyorsanız hemen bir diş hekimine başvurunuz. 

Sitemizde satılmakta olan kampanyalı ağız ve diş sağlığı ürünlerini incelemek için TIKLAYIN