Cildiniz İçin 5 Altın Tavsiye

Cildinizin zamana daha zor yenilmesi, canlı ve parlak olması, kırışıklıklara karşı tam mücadele edebilmesi için 5 altın tavsiyemiz var.

  • Güneşten Koruma

Dört mevsim güneş koruyucu ürünler kullanarak güneşin zararlı etkilerinden cildimizi koruyabiliriz. Faydaları olduğu kadar zararı da olan güneş yaydığı zararlı ışınlardan korumadığımız zaman cildimize ciddi zararlar verebilir.

  • Nemlendirmek

Cildi nemlendirerek aslında bakımının pek çok aşamasını başarı ile gerçekleştirmiş olursunuz. Cilt nemlendirmek için bol su içmeli, cildimizin yapısında uygun bir nemlendirici ile gece gündüz duştan sonra temiz cilde uygulamalıyız.

  • Kişiye Özel Kullanım

Cilt bakımı ürünleri, kozmetik ürünleri gibi kişiye özel kullanım gerektiren ürünleri başları ile paylaşmamalıyız. Bakteriyel hastalıklardan tutunda akne vs gibi pek çok soruna yol açarak cildimizi kötü yönde etkiler.

  • Cilt Bakımı

Günlük evimizde cildimize uygun kullanmamız gereken cilt bakım ürünlerini düzenli kullanırken aralıklarla profesyonel cilt bakımı yaptırırsak bu cildimizi ölü hücrelerden arındırıp daima canlı tutacaktır.

  • Cildinizin Dilini Tanıyın

Cilt yapınıza oldukça hakim olarak uygun bakım ürünleri tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra beslenme rutininiz de bile yapılan değişiklikler sonucu cilt yapınız olumsuz etkilenebilir. Her daim cildinizin ihtiyaçlarına uygun takviyelerde bulunun.

Sitemizde cilt bakımı ürünleri satışı bulunmaktadır. Cilt bakım ürünlerimizi incelemek ve satın almak için TIKLAYIN