BioRLX Ürünleri Detaylı Bilgileri

BioRLX ürünlerinin tamamında Doğal Aloe Vera ve Gliserin bulunmaktadır. Paraben, silikon ve zararlı kimyasal madde içermez. Yağsız yapıdadır. jel kıvamında ürünlerdir. Büyük çoğunluğunu aloe vera bitkisinden alan doğal ürünlerdir. 

  • BioRLX Collagen Hyaluronic Acid Aloe Vera Gel 250 ml ( Yeşil )

Kollajen, Hyaluronik Asit ve Aloe vera içerir. Kuru ve yıpranmış cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Güneş sonrası serinletici bakım sağlar. Masaj için uygundur. Cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur.Günlük kullanım için uygundur.

  • BioRLX %99 Aloe Vera Vitamin C&E Kolic Acid Whitening Gel 250ml ( Turuncu )

BioRlx %99 Aloe Vera Gel içerdiği C E ve Kolic acid ile Cildi Beslemesinin yanı sıra leke problemi olan bölgedeki melanin dağılımını düzenli olarak sağlayarak oluşmus lekelerin 1 ton veya 2 tona kadar açılmasına destek olur.Nemlendirici özelliği kusursuz olmakla beraber aloe veranın içerdiği yatıştırıcı etki ile yara ve yanıklardada rahatlıkla kullanılabilir.

  • BioRLX Koenzim Q10 Ginseng Aloe Vera Gel 250 Ml ( Sarı )

Koenzim Q10 , Ginseng , Aloe Vera içerikli cildin kolajen üretimine destek olarak yaşlanma etkilerini geciktirmeye ve belirtilerini azaltmaya yardımcı bir üründür. 

  • BioRLX Aloe Vera Paprika Hamamelis Matcha Selülit ve Sıkılaştırıcı Gel 250 Ml ( Kırmızı )

Sıcaklık veren etkisiyle, vücudu terleterek yağ yakımına yardımcı olur. İçeriğindeki aloe vera ile cildi canlandırır, besler. Cadı fındığı(witch hazel, hamamelis) ile de cildi sıklaştırır. Sadece vücut içindir. 

  • BioRLX 7 Bitki 1 Arada Ekstra Kuru ve Çatlamış Ciltler İçin Gel 250 Ml ( Mor )

Özellikle yıpranmış ve kuru ciltleri çok hızlı şekilde onarmaya yardımcı olur.
Cildi besler, nemlendirir, canlandırır. İçeriğindeki bitki özleri Aloe Vera, Calendula(Aynısefa), Arnica, At kestanesi, Yeşil çay, Hindistan cevizi yağı, Çay ağacı’ sayesinde çatlamış ciltleri onarmaya yardımcıdır. Yüz ve vücut kullanımı içindir.

Tüm aloe vera içerikli doğal BioRLX Ürünlerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak, ürünleri satın almak için TIKLAYIN