Bebek Bakım Ürünlerinin Alternatif Kullanım Önerileri

  • Makyaj Temizleyici Olarak Bebek Şampuanı
Bebek şampuanları rimeli dahi başarı ile temizleyebilen , doktorlar tarafından göz bakımı için genellikle önerilen bir yöntemdir. Tüm yüz ve göz makyajınızda temizlemek için kullanabilirsiniz.
  • Makyaj Bazı Olarak Pişik Kremi
Makyajınızın kusursuz , kalıcı ve pürüzsüz olabilmesi için ilk adım makyaj bazı. temiz ve nemli cildinize baz uygulamak makyajın olmazsa olmazı. Bebeklerin hassas ciltlerini pişikten korumak amacı ile üretilmiş pişik kremleri başarılı birer nemlendirici ve makyaj bazı olarak kullanılabilir alternatiflerdir.
  • Vücut Parlatıcısı Olarak Bebe Yağı ve Far
Yüz makyajında ve dekolte bölgesinde tercih edilen ışıltılı görünüm, birkaç damla bebe yağı ve metalik far ile kolayca yakalanabilir.
  • Çatlak Kremi Olarak Bebe Yağı
Hızlı kilo değişimleri, mevsim geçişleri gibi nedenlerle ortaya çıkan çatlak ve nemsiz kalmış cilt problemleri için bebek yağları birebir çözüm diyebiliriz. Hamilelik dönemi dahil olmak üzere her çatlak probleminizde kullanabilirsiniz.
  • Makyaj Sabitleyici Olarak Bebe Pudrası

Makyaj pişirme olarak da bilinen makyajı sabitlemek için kullanılan transparan pudralar yerine bebek pudraları kullanılabilir.

Sitemiz üzerinden güvenle ve en uygun fiyat garantisi ile kozmetik, kişisel bakım, cilt bakımı, bebek bakım ürünleri gibi pek çok kategoride alışveriş yapabilirsiniz. TIKLAYIN